zeling site-50

Projektovanje.

Ovim putem pozivamo sve arhitekte, bez obzira na iskustvo, koji nemaju svoju proizvodnju, a žele da sve svoje projekte u dizajniranju nameštaja realizuju u što kraćem roku sa maksimalnim rezultatom.

Zeling je porodična kompanija sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji nameštaja I uređivanju enterijera, čiji tim krasi dobitna kominacija mladosti  I iskustva. Jedino na više ponosni su stotine zadovoljnih klijenata čiji broj svake godine nezaustavljivo raste na obostrano zadovoljstvo. Ako želite da radite bez ikakvih ograničenja u rasterećenom okruženju, da date šansu svojoj kreativnosti I mašti, što je podjednako važno da zaradite od toga, javite nam se.

Ideja vodilja nam je, da okupimo kreativni tim ljudi čijim bi idejama I dizajnerskim rešenjima, a našim proizvodnim I manufakturnim mogućnostima, pre svega bili zadovoljni klijenti, što nam je apsolutni prioritet.

Javite nam se, vreme je za nešto novo na pomalo stereotipnom tržištu nameštaja. Ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo, kao I naši budući zajednički klijenti. Pretvorimo zajedno Vaše projekte u stvarnost.

Zovite nas, pišite nam…. Saslušaćemo svaku Vašu ideju I zamisao.

Saradnja sa arhitektama u izradi projekata.
Podrška, pomoć i savetovanje.

Pišite nam da se dogovorimo.

© Copyright Zelix 2020. Powered by WUB Medialab. All rights reserved.